top of page

Do., 19. Jan.

|

Zürich

SSBN Mindfulness & After Work Drink - aja Zürich

SSBN вас позива на следећи догађај у четвртак, 19.01.2023. године, на прелепој локацији xотела "aja City Resort" у Цириху. Имамо велику част да наша говорница, Сандра Ђорђевић, држи презентацију на тему „Mindfulness" a након тога следи дружење и упознавање уз Snacks&Drinks. Регистрација је обавезна.

Registration is closed
See other events
SSBN Mindfulness & After Work Drink - aja Zürich
SSBN Mindfulness & After Work Drink - aja Zürich

Zeit & Ort

19. Jan. 2023, 18:00

Zürich, Vulkanstrasse 108b, 8048 Zürich, Schweiz

Gäste

Über die Veranstaltung

SSBN вас позива на следећи догађај, овај пут поново у Цириху, у четвртак, 19. јануара 2023. године, на прелепој локацији xотела "aja City Resort" у Цириху. Врата су вам отворена од 18.00 часова, а у 19.00 часова имамо велику част да наша говорница, Сандра Ђорђевић, држи презентацију на тему „Mindfulness“.

Hаша говорница ће нам причати о "Mindfulness" и његовој могућој употреби у послу и приватном животу. Свесност нам може послужити као средство за суочавање са стресом у свакодневном раду, али нам може помоћи и да се лакше носимо са бригама и непријатним осећањима као што су страх или бес у приватном животу. "Mindfulness" није езотерична, већ научно призната метода која се практикује у Швајцарској у бројним болницама и школама, а све више и у компанијама. Током предавања имаћемо прилику да испробамо пар кратких и једноставних вежби ове методе.

Сандра Ђорђевић је студирала психологију у Цириху и сада се школује за психотерапеута, сертификована је наставница Mindfulness-a и експерт у области превенције и менталног здравља. Ради у клиници за рехабилитацију у Hasliberg и као доцент у разним институцијама и факултетима. Више информација можете пронаћи на њеној веб страници http://www.my-mindfulness.com

Након презентације следи дружење и упознавање уз Snacks&Drinks. 

Регистрација је обавезна.

Ваш SSBN тим.

Diese Veranstaltung teilen

bottom of page