top of page

Mindfulness у Цириху (19.1.2023)


Овог пута смо се дружили у амбијенту хотела Аја у Цириху 19. јануара 2023. године. За овај догађај пријавио се велики број заинтересованих учесника (преко100 пријава), због чега смо морали ограничити број учесника.


Вече смо започели са дружењем и упознавањем са другим учесницима а затим нам се обратила преседница удружења Марија Србљин. Марија нам је представила и остале чланове тима. Након тога је је уследила презентација наше гошће Сандре Ђорђевић на тему Mindfulness. Hаша говорница нам је причала о "Mindfulness" и његовој могућој употреби у послу и приватном животу. Свесност нам може послужити као средство за суочавање са стресом у свакодневном раду, али нам може помоћи и да се лакше носимо са бригама и непријатним осећањима као што су страх или бес у приватном животу. "Mindfulness" није езотерична, већ научно призната метода која се практикује у Швајцарској у бројним болницама и школама, а све више и у компанијама. Током предавања имали смо прилику да испробамо пар кратких и једноставних вежби ове методе.


Сандра Ђорђевић је студирала психологију у Цириху и сада се школује за психотерапеута, сертификована је наставница Mindfulness-a и експерт у области превенције и менталног здравља. Ради у клиници за рехабилитацију у Hasliberg и као доцент у разним институцијама и факултетима. Више информација можете пронаћи на њеној веб страници http://www.my-mindfulness.com


Након предавања уследило је дружење до касних вечерњих сати. Овим путем се наш тим захваљује свима који су учествовали и позвамо вас да се дружите са нама и следећи пут.
424 views1 comment

1 comentário


Zeljko Mijatovic
Zeljko Mijatovic
27 de jan. de 2023

Sjajna lokacija i sjajnih 100!

Curtir
bottom of page